En lille ny har set dagens lys!

Nej ! Jeg har ikke fået et barn mere – og så måske alligevel, for sociale medier er mit hjertebarn. Jeg er nok blevet provokeret af de mange, der stadig mener, at sociale medier er spild af tid og de skal i hvert tilfælde ikke have noget lagt ud om dem selv, som alle og enhver kan finde på internettet. Men hvorfor er denne holdning stadig så udbredt, når vi nu er mange, der virkelig kan se hvor stor værdi og glæde vi har af de sociale medier? – Jeg tror det bunder i uvidenhed og frygten for det ukendte.

I min verden skal vi søge mulighederne og forholde os til de ulemper der er forbundet med dem. Jeg er af den klare overbevisning, at de sociale medier kan skabe meget værdi for os og vores netværk, hvis vi bruger dem rigtigt. I bund og grund skal vi bare bruge vores sunde fornuft og ikke se spøgelser alle vegne!

….men det er bare min holdning!

Hvis du stadig læser med, så velkommen til min blog!  Jeg håber du vil følge den, enten fordi du mangler inspiration eller viden om de sociale medier, fordi du er skeptisk og søger svaret på, om det er noget for dig med de sociale medier, eller om det er spild af tid, eller hvis du bare er nysgerrig.

Jeg skal gøre mit bedste for at samle input fra eksperter på området, fra artikler, nyheder, undersøgelser m.v. og krydre det med, hvordan det kan være relevant for dig som mindre virksomhed, der ikke er helt sikker på det med sociale medier, eller for dig som ledig.

Når du finder interessante indlæg her, så del det med dit netværk på Facebook, LinkedIn, Twitter m.v. nederst på siden!

…finder du fejl eller uhensigtsmæssigheder her på bloggen, så skriv direkte til mig!

….og har du input til nye indlæg, kommentarer eller spørgsmål, så skriv endelig til mig.

Velkommen til en lille ny blog!

 

 

 

 

Der kan ikke kommenteres på dette indlæg.